Rekommenderas, 2022

Redaktionen

Hur stänger du av Facebook-chatt-särdrag

Jag är inte mot Facebook-chatt sett funktion men majoriteten av användarna är säkert. Skälet till att det är dess intrång i vår egen privatliv.

Facebook chat-funktionen låter dina vänner veta om du har tittat på deras chattmeddelande eller inte. Ibland ser vi meddelandet men kan inte svara omedelbart på grund av vilket personen på andra sidan kan känna sig förolämpad. För att undvika dessa situationer är här vad du kan göra.

Stäng av Facebook Chat Seen Feature genom att installera Facebook Hide Seen, en praktisk tillägg för Chrome.

För de personer som använder någon annan webbläsare är den bästa lösningen att börja använda Facebook i Chrome.

  • Här är länken, ladda ner förlängningen härifrån.
  • Installera det.
  • Du är klar.
Nu, även om du ser meddelandena, kommer dina vänner inte att meddelas av "Seen Feature". Du kommer dock fortsätt att ta emot den sedda funktionen när dina vänner ser dina meddelanden.

Jag hoppas att du hittar det här inlägget användbart.

SE ÄVEN:

Så här döljer du din Facebook-vännarlista

Hämta dina data från Google, Facebook och Twitter

Uppdaterad: april 2014

Top